Varausehdot

Kohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä kello 16.00 (sesonkina klo18.00) lähtöpäivään kello 12.00 välisenä aikana. Näistä voidaan poiketa erikseen sovittaessa.

Varausmaksu on 20% vuokrahinnasta ja loppulasku 6 viikkoa ennen loman alkua. Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa myöhemmin kuin 30 päivää ennen oleskelun alkamista veloitetaan koko vuokra, muussa tapauksessa palautetaan loppulaskun verran (80%) mikäli se on ehditty maksaa. Tupakointi ja lemmikkieläimet on kielletty huoneistossa. Mikäli loppusiivous ei kuulu majoitukseenne, niin siivoathan huolella. Laiminlöynneistä veloitetaan toteutuneen siivouskulun mukaan kuitenkin vähintään 200€.KeloValkea – huoneiston varaus- ja maksuehdot

KeloValkea – huoneiston varaamisessa, peruuttamisessa ja maksuissa noudatetaan seuraavia ehtoja

Tehtyään varauksen asiakas saa ennakkovaraus- ja loppulaskun. Ennakkovarauksen summa on 30 % varauksen arvosta. Varaus vahvistuu, kun ennakkomaksu on maksettu eräpäivään mennessä. Mikäli ennakkomaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, katsotaan varaus peruutetuksi. Loppulaskun eräpäivä on 6 viikkoa ennen oleskelun alkamista. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin 8 viikkoa ennen varauksen alkamispäivää, ei erillistä ennakkomaksua lähetetä, vaan asiakas saa suoraan loppulaskun.

Mikäli varaus tai ajankohta sitä edellyttää, voi huoneiston omistaja varausta tehtäessä ilmoittaa pidemmistä/lyhyemmistä varaus-/peruutusehdoista.

Huoneiston vastaanotto ja luovutus

Huoneisto on vastaanotettavissa tulopäivänä klo 18.00.  Lähtöpäivänä huoneisto luovutetaan klo 12.00 mennessä. Mahdollisesta oikeudesta käyttää huoneistoa lähtöpäivänä ko. luovutusajan jälkeen pyydetään sopimaan erikseen huoneiston omistajan kanssa varausta tehtäessä.

Peruutukset

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen info@kelovalkea.fi. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut huoneiston omistajalle.

Mikäli varauksen peruutus tapahtuu:

Viimeistään 6 viikkoa  ennen oleskelun alkua, veloitetaan 30 % varauksen arvosta

Alle 6 viikkoa ennen oleskelun alkua, veloitetaan koko varauksen arvo.

Kehotamme asiakastamme ottamaan matkavakuutuksen, johon sisältyy peruutusvakuutus.KeloValkea – huoneiston yleiset vuokraus ehdot

Haluamme tarjota raikkaan ja mahdollisimman allergia vapaan huoneilman, joten tupakointi ja lemmikkieläinten pitäminen huoneistossa ei ole sallittua. 

Lakanat ja pyyhkeet eivät sisälly vuokraan, ellei varauksen yhteydessä toisin ole sovittu. Lakanat ja pyyhkeet voi tilata erilliseen hintaan varauksen yhteydessä

Mikäli jotakin rikkoutuu lomasi aikana olethan pikimmiten yhteydessä kiinteistöhuoltoon.

Siivouksesta

Lomakohteen siivouksesta loman aikana huolehtii asiakas itse.

Mökki tulee siivota lähtiessä tai voit tilata loppusiivouksen lisämaksua vastaan.  Maksulinen loppusiivous tilataan varauksen yhteydessä.

Asiakas huolehtii siivouksessa seuraavista asioista: roskien vienti, lattioiden imurointi ja tarvittaessa pesu, astioiden puhdistus, tahrojen ja likojen poisto, tavaroiden paikoilleen vienti ja vuoteiden petaus. Vaikka loppusiivous onkin tilattu, edellytetään mökin kunnon olevan normaalin asumisen jäljiltä eli huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat vietynä. 

Mikäli huolellista loppusiivousta ei ole vuokrajakson päättyessä suoritettu eikä vuokralainen ole tilannut loppusiivousta, on vuokranantajalla oikeus periä 100€ suuruinen siivousmaksu. Siivousmaksu voidaan korottaa jos mökki on käytön jäljiltä erityisen sotkuinen.

fiFinnish